10 mai 2010

Utfordring!

 scrappinesscreates ligger det nå ute en ny utfordring. Designteamet vil se temaet VÅR og innleveringsfrist er 31. mai klokken 22.

Her er mitt bidrag:


Til denne "vårboksen" har jeg brukt to tomme bokser fra Prima som jeg har pyntet og montert i hverandre. Den innerste boksen er pyntet på sin utside med grønn bazill og mønsterarket Loves Labyrinth fra Graphic 45. Videre har jeg pyntet den med to ulike typer blomster fra Prima; hvite Bermuda Breeze som først er sprayet med Glimmer Mist og siden lakket med Crackle accent. I midten av disse har jeg montert olivenfargende Painterly Petals Hydrangea blomster - som er lakket med Glossy Accent.


Inne i boksen har jeg brukt ferskenfarget bazill, baksiden av mønsterarket jeg brukte foran og en liten gullfarget pappbit jeg hadde liggende.


Lokket er pyntet med en blomst fra Prima.Midt på den ytterste av de to boksene har jeg belagt bokstaver fra Thickers med sølvfarget "bladgull" fra Simple Leaf.


Den ytterste boksen er videre pyntet med selvklebende halvperler fra KaiserCraft og et hvitt smalt blondebånd som jeg har fått av en snill hobbyvenninne. Tusen takk Lone Margareth :-)

1 kommentar:

 1. Ille koselig!!

  Sender den da videre til våre dyktige DT medlemmer:-)
  Hilde Jeanett, Wibeke, Helen, Maria og Anette

  Så til selve oppgaven: 7 ting om deg selv......

  1. Papir og stempelbutikk med godt utvalg:-)
  2. Fysisk butikk i Sarpsborg
  3. Holder forskjellige kurs
  4. Blogg med månedlig utfordring
  5. Nettbutikk med godt utvalg
  6. Holder koselige treff'
  7. Prøver å skaffe alt du vil ha:-)

  SvarSlett