29 august 2010

God Bedring!

Dette kortet er laget til en venninne som trenger litt oppmuntring i disse dager. Hun er veldig glad i lilla, derav fargevalget. Sommerfuglen er tatt med som en påminnelse om at selv stygge og ubehagelige ting kan bli til noe vakkert - når man bare gir det tid.

20 august 2010

Flere babykort...

Etter forespørsel fra ulike hold har jeg laget flere ulike babykort i løpet av sommeren. Slik ble resultatet:


18 august 2010

Baby kort

I dag har jeg kost meg på det nyryddede hobbyrommet mitt og laget dette staffelikortet...

Bokstavene er stanset ut fra Cuttlebug alfabetet HippieChic. Gullkronen er også fra Cuttlebug. Vognen er stanset ut med Cricut. Blomsterpynten er laget av 5 små kakeformer, en demontert plastblomst, en liten rose og gulltråd med perler og en metallbamse.

15 august 2010

Ferien er slutt og augurktiden er over

En laaaaaang sommerferie er over - og nå er det tid for vante rutiner og hobby igjen. Her kan du se mitt bidrag til Scrappiness sin bloggutfordring for August.


LOen (LayOut) er laget etter en skikke av Becky Fleck og viser datteren min Aurora Sofie på vei til første time i første klasse.

Materialene jeg har brukt er følgende:
Bazill, Mønsterark fra Maja Design: Varma kvällar, Journaling card fra Making Memories, Alfabetstempel fra Making Memories, Alfabet fra WebstersPage: Storytellers, Biestempel fra Penny Black, Hvite blomster fra Kort & Godt, Hvite blomster fra Prima sprayet med Tiger Lily Glimmermist, silkeblomster Caravan Desert Sun fra Prima.